Categorieën
Non classé

François Fernandez-Corrales herkozen als VSOA-voorzitter

francois herkozen

Een uitzonderlijke tijd noodzaakt uitzonderlijke verkiezingen. Door de coronacrisis kon de geplande Algemene Vergadering van 14 november 2020 niet fysiek doorgaan.

Op 5 en 6 november organiseerde het VSOA bijgevolg voor de allereerste keer in zijn geschiedenis, de verkiezing van zijn Algemene Voorzitter op elektronische wijze. Al hadden we graag onze mandatarissen willen ontmoeten, debatteren en een gezellig moment willen delen. Het coronavirus besloot anders.

François Fernandez-Corrales werd herkozen als Algemeen Voorzitter van het VSOA met 94% van de stemmen en zet hiermee zijn mandaat verder na de eerste verkiezing van 22 november 2014.

We feliciteren hem en danken hem ook voor zijn onbaatzuchtige en nooit aflatende inzet voor onze vakorganisatie tijdens de afgelopen zes jaar.

Voorzitter Fernandez in zijn dankbericht: “Deze herverkiezing smaakt me bitter. We leven op dit moment niet op een normale manier. Onze vrijheden zijn beperkt en teveel mensen worden getroffen door het virus of door de economische en sociale situatie die het gevolg is van deze pandemie. Dit is niet het moment om te vieren, maar om onze solidariteit te versterken”.